Festa di Ferragoston merkeissä Ravintola Prestossa

Hei taas väki.

Sain kutsun maistelemaan Ravintola Prestoon Festa di Ferragoston merkeissä Italialaisia herkkuja.

Ferragosto tarkoittaa keskikesän juhlaa jota aloiteltiin Prestossa viettelemään tänä vuonna hyvissä ajoin ruoan merkeissä. Ihanat antipastit ovat oiva naposteltava illanviettoon etenkin kun syöjiä on enemmän paikalla. On mukava maistella erilaisia runsaita makuja sekä juoda viiniä tai muuta kostuketta ja vaihtaa kuulumisia.

Minun on pakko nostaa esille Preston mozzarella, enpäs ole tuoreempaa Suomessa maistellut. Joten kaikki juuston ystävät teidän on koettava tämä makunautinto.

Jaa syöjien kesken pastaa, pizzaa, risottoa ja itsetehtyä jäätelöä sekä nauti juomaa Ferragoston merkeissä, Prestossa Ferragosto on tänä vuonna 22.6.17 saakka listoilla.

Lisää tietoa Prestosta sekä tarjonnasta voi kurkata Täältä

Kannattaa varata mukavasti aikaa jotta voi rauhassa maistella ja istuskella. Suomalaiseen tapaan kuten itsekkin olen monesti nauranut ulkomailla on se että kun muut vasta siirtyvät alkupalasta seuraavaan Suomipoika istuu jo aterimet lautasella huitomassa laskua pöytään.











Trattorian pizzauunissa valmistunut mehevä Pizza Alla Presto - Bufala mozzarellaa, basilikapestoa sekä luumutomaattia. 





Oliivit tulevat Sisiliasta.




Tältä se näyttää kun ruokaintoiset pääsevät syömään. Aina on otettava kuva ensin! Tässä kuvassa meillä oli herkuteltavana tryffelirisotto. Tryffelit tuodaan ravintolaan suoraan Italiasta, Laziosta.

Kannattaa muuten innostua ravintolan jäätelöstä ja sorbetista. Ovat tehneet paikan päällä melko taidokkaasti jäätelön. Samettisen pehmeää oli :)

En halua ketään numeraalisesti arvostella koskaan mutta voin tästä ravintolasta sanoa että erinomainen tarjonta oli. Pidin jokaisesta ruoasta ja etenkin mozzarella ja pizza olivat niin hyviä että tuli syötyä vielä ne kuuluisat otan vielä vähän suupalat.

Sellaisia kuulumisia tällä kertaa.

Olen muuten tällä hetkellä lapissa joten terveisiä kaikille täältä, kesä tänne tulee mutta ei ihan vielä sillä järvet on jäässä ja lumivaipassa uinuu vielä koko metsä muutamine pälvineen.

Hei heeei ja ensi kertaan :)

Kiitokset Preston väelle mukavasta illasta!

Terkuin Piiku.

Seuraa blogia suoraan Instagramissa tai Facebookissa ja näe ja kuule ensimmäisten joukossa mitä blogissa tapahtuu.

2 kommenttia

  1. Oli kyllä upea illallinen ja ihan parasta seuraa myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allekirjoitan täysin :) Toivottavasti näjemme taas pian. On aina mukava nähä ja kiva tuttujen kanssa seikkailla.

      Poista

Kiva kun tulit, kerro toki ajatuksesi tähän :)

Back to Top