Vapun piknikevääksi pitaleipiä maailman parhaalla tonnikala-herkkutahnalla

Tämä tahna vie kielen mennessään. Tahna on yksinkertainen ja helppo valmistaa, minun suuri suosikki.

Vappu lähestyy ja piknik-korit tarvitsevat täytettä. Näistä herkullisista pitaleivistä saa mukavan evään. Vinkkinä kun käärit pitaleivät esim folioon ota mukaan suodatinpusseja. Toimivat mainiona pidikkeenä kun leipää syödään. 





Resepti:
  • 200g tonnikalaa
  • 150g kermaviiliä
  • 1 kevätsipuli
  • 1 tomaatti
  • ripaus suolaa
  • 50g suolakurkkuja 

  1. Pilko tomaatti, suolakurkku sekä kevätsipuli.
  2. Yhdistä kermaviili ja tonnikala.
  3. Lisää loput aineet joukkoon. 
  4. Anna tekeytyä hetken jääkaapissa.

Pitaleivän koostamisen:

  • 1 tomaatti
  • ½ punasipuli
  • voita
  • 1 tuore herkkusieni

  1. Voitele pitaleivät kummaltakin puolelta.
  2. Pilko herkkusieni ja laita viipaleet pitaleivälle.
  3. Paahda voilepägrillissä tai uunin keskitasossa hetken aikaa tai paista kunnon grillissä. 
  4. Viipaloi tomaatti pohjalle.
  5. Viipaloi punasipulia ja lisää reippaasti herkkutahnaa pitaleivän väliin.
  6. Haukkaa mehevä pala ja herkuttele.











Terveisiä muuten kevätmessuilta. Oli mielenkiintoisia juttuja ja blogin tiimoilta tulossa taas kaikkea jännittävää kevään aikana.

Nyt lähden valmistautumaan töihin ja arjen paluuseen loman jälkeen.

Hei hei mukavat lukijani.

Terkuin Piiku :)

Ei kommentteja

Kiva kun tulit, kerro toki ajatuksesi tähän :)

Back to Top